Restoran Top Havuzu – Her Şey Dahil – %100 Memnuniyet

restoran tophavuzu trambolin modelleri

Günümüz restoranlarının tercih sebebi olabilmeleri için işletmelerinde mutlaka sahip olmaları gereken unsurlardan biri de top havuzudur. Özellikle çocuklu aileler için mutlaka olması gereken bir özellik olduğu aşikar.

restoran_top_havuzu
restoran top havuzu

İşletmenize renk katabilecek materyallerden en önemlisi olan top havuzu için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Restoran top havuzu modelleri için web sitemizden detaylı bilgi alabilirsiniz. Ürünlerimizde genellikle renkli, cıvıl cıvıl temalar tercih ediyoruz çünkü işletmelerin genellikle göz önünde bulunan bölümlerinde olduğu için müşterilerin dikkatini çekebilecek bir etki bırakması gerektiğini çok iyi biliyoruz. Bir sonraki karar verme aşamalarında da top havuzu olduğunu hatırlayabilir, en azından çocuklarının da eğlenceli vakit geçirebileceğini bildikleri için yeniden tercih etmelerine etki edebilir.

Aynı şekilde restoran trambolin modellerimize de web sitemizden bakabilirsiniz. Top havuzu ve trambolin bir arada modellerimizi de inceleyebilirsiniz, hatta iç tarafında parkur bulunan kaydırak, top havuzu, tünel gibi materyallerle oyun parkı müşterilerde çok daha büyük bir prestij imajı bırakmaktadır.

Restoran oyun alanı için ihtiyacınız olabilecek tüm ürünler, yer zemin kaplamaları, tatami zemin, oyun alanı çitleri, kaydıraklar, salıncaklar, tahterevalli, sünger oyun grupları ve buna benzer yüzlerce ürün çeşidimiz mevcuttur. Detaylı bilgi için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

İstanbul içi ücretsiz keşif hizmetimiz mevcuttur.

Restoranlar İçin Top Havuzu

Restoranlarda genellikle tercih edilen top havuzu ölçüsü 200×200 olmaktadır ancak alan imkanı olan işletmelerde bu ölçü 400×200 ya da 600×200 oranlarına kadar çıkmaktadır. Bizim için tüm alan ölçülerine uygun üretim mevcuttur. Web sitemizde bulunan referanslarımız bölümünden detaylı bilgi almanız mümkündür.

Restoran top havuzu fiyatları için aşağıdaki yeşil kutudan bizimle 7/24 destek alabilirsiniz. Siz de işletmenize renk katmak ve müşteri pörtföyünüzü arttırmak istiyorsanız bizden destek alabilir ve kazancınızı arttırabilirsiniz.

Top havuzu fiyatları ve top havuzu modelleri için özel tasarım ve renk için bir arayışınız mevcut ise bizden destek istemekten çekinmeyin. Yıllardır edindiğimiz bilgi ve tecrübe, yüzlerce mutlu müşteri referanslarımız ile ihtiyacınız olabilecek tüm çözümleri sağlayabileceğimizi düşünüyoruz.

Restoranlar için top havuzu yazımızın sonuna geldik, vakit ayırıp okuduğunuz için teşekkür ederiz.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.